Hamburgardressing
Få ting er flauare enn å gjere seg yngre enn ein er.
Nam-nam: burgar, brød, ost, salat og spyfarga dressing.
Nam-nam: burgar, brød, ost, salat og spyfarga dressing.
Kva mat vi vel å ete saman med annan mat, må handle ganske mykje om vane. Kvifor skal vi elles ete blåbærsyltetøy til flat, rund, kveitebakst som vi kallar pannekaker, medan vi skal ete bringebærsyltetøy til meir ruglete, femkanta mat vi kallar vaflar? Kvifor er det eine middag og det andre kos? Kvifor et vi raudbetar på leverpostei, men ikkje på fenadlår, sjølv om det er minst like godt? Og kvifor skal ein spyfarga saus (thousand island) brukast på salaten, medan ein annan spyfarga saus (hamburgardressing) skal brukast på hamburgaren?
Er du abonnent? Logg på her for å lese vidare.
Digital tilgang til DAG OG TID – heilt utan binding
Prøv ein månad for kr 49.
Deretter kr 199 per månad. Stopp når du vil.