Grønsakgrill
Grøne grillar treng ikkje ha vore gjennom ein heil maskinpark.
Å grille grønsaker kan vere ei fullgod feiring av sommarhøgtida, men her finst fallgruver.
Foto: Piviso.com
Å grille grønsaker kan vere ei fullgod feiring av sommarhøgtida, men her finst fallgruver.
Foto: Piviso.com
Ja, det er godt å grille. Helst ordentleg, med kol, berre det gjev den skikkelege grillsmaken, men gass duger, det òg: Mindre for smaken, då, men opplevinga, ho er den same: Når vi grillar, tek vi oss automatisk litt ekstra tid til å ete. Idet vi flyttar matlaginga vekk frå komfyren og ut i sommarrommet, vert måltidet meir enn berre mat – det vert ei oppleving.
Er du abonnent? Logg på her for å lese vidare.
Digital tilgang til DAG OG TID – heilt utan binding
kr 99 for dei fyrste to månadene.
Deretter kr 199 per månad. Stopp når du vil.