20210305
Eltefri bakst
Frå matfatet
At du ikkje må kna, tyder ikkje at du slepp å jobbe med teknikken.
Sprøtt og luftig brød, nett slik vi vil ha det, ved hjelp av tid og/eller muskelkraft.
Foto: Tzahy Lerner / Wikimedia Commons
Sprøtt og luftig brød, nett slik vi vil ha det, ved hjelp av tid og/eller muskelkraft.
Foto: Tzahy Lerner / Wikimedia Commons
Det er liten tvil om kva som er den tyngste delen av brødbaksten, det er eltinga. Difor er det heller ikkje rart om det er den delen av baksten det er mest diskusjon kring: Kor mykje treng vi eigentleg å elte for å få luftig, saftig, sunn og velsmakande heimebakst?
Er du abonnent? Logg på her for å lese vidare.
Digital tilgang til DAG OG TID – heilt utan binding
Prøv ein månad for kr 49.
Deretter kr 199 per månad. Stopp når du vil.