Krafta vere med deg
Sellerirot – mest for pengane og smaken.
Foto: Willi Heidelbach / Pxhere. com
Sellerirot – mest for pengane og smaken.
Foto: Willi Heidelbach / Pxhere. com
Desse dagane (legg merke til at eg ikkje skriv «i desse koronatider», da det uttrykket no gir 100.000 kroner i bot) har vi fått ein heilt ny kvardag. Folk må vere heime, anten dei vil eller ikkje, lenge. Fleire månader, kanskje eit år, eller meir. Vi veit ikkje. Ein ting er å vere mutters aleine, det er hardt nok for mange, men samlivet mellom husets fire veggar kan bli nerveslitande. Tusenvis av familiar er no tvinga til å finne ut om dei liker kvarandre. Stova er opptatt, for der er barna, og på soverommet har mor eller far heimekontor. Derfor oppmodar eg dei som har lyst, til å skape glede og nyting ved å flytte inn på det viktigaste rommet i huset, kjøkkenet, og utforske alt det fantastiske ein kan gjere der. Koke kraft, til dømes – det er jo noko alle seier dei ikkje har tid til. Kom ikkje her – no gjeld ikkje den unnskyldninga lenger!
Er du abonnent? Logg på her for å lese vidare.
Digital tilgang til DAG OG TID – heilt utan binding
Prøv ein månad for kr 49.
Deretter kr 199 per månad. Stopp når du vil.