20210514
Dekonstruert gourmetmat
Mat
Eg har ein dragnad mot restaurantar med lange ventelister og låste menyar.
I tillegg til maten er det mottakinga, det spektakulære, servicen og toalettrommet som gjer ein restaurant minneverdig for meg.
Foto: May Linn Clement og Mathias Oppedal
I tillegg til maten er det mottakinga, det spektakulære, servicen og toalettrommet som gjer ein restaurant minneverdig for meg.
Foto: May Linn Clement og Mathias Oppedal
Eg står ved ei tredør i Pedersgata i Stavanger. Døra leiar inn til Michelin-restauranten Sabi Omakase. Ved sida av døra er eit stort svart vindauge. Det er umogeleg å sjå inn, men perfekt å spegla seg i ruta utanfrå.
Er du abonnent? Logg på her for å lese vidare.
Digital tilgang til DAG OG TID – heilt utan binding
Prøv ein månad for kr 49.
Deretter kr 199 per månad. Stopp når du vil.