JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Dagfinn Nordbø

Dagfinn Nordbø er tekstforfattar og fast skribent i DAG OG TID. Han skriv om mat og matopplevingar i spalta «Matmonsen». Både humor og historia bak matrettane er viktige element i tekstane hans.

Nordbø har lang erfaring frå media og har skrive satiriske sketsjar, songtekstar og andre humoristiske innslag til radio og sceneshow. Mellom anna var han i over 20 år fast bidragsytar til Hallo i Uken på NRK og har skrive tekstar for Nitimen og reiseradioen. Han har også vore tekstforfattar for mellom andre Shabana Rehman, Rune Andersen, Nils Vogt og Anne Marit Jacobsen. Han held dessutan ofte foredrag om poesi og satire. Han har òg grunnlagt Det norske poesi & satireorkester som i 2011 publiserte plata «Åssengårea?».

Les meir om Nordbø på nettsida hans Nordbo.no. Nedanfor kan du lese spalta hans «Matmonsen».

post@nordbo.no

Artiklar

« 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 18 »
Glad kylling vert god kylling.

Glad kylling vert god kylling.

Foto: Dagfinn Nordbø

Glad kylling vert god kylling.

Glad kylling vert god kylling.

Foto: Dagfinn Nordbø

Glad kylling vert god kylling.

Glad kylling vert god kylling.

Foto: Dagfinn Nordbø

Øl høver i varme Thailand.

Øl høver i varme Thailand.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Øl høver i varme Thailand.

Øl høver i varme Thailand.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Øl høver i varme Thailand.

Øl høver i varme Thailand.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Østers i hopetal. Desse kan ein òg ta med seg heim att, opna og ferdige.

Østers i hopetal. Desse kan ein òg ta med seg heim att, opna og ferdige.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Østers i hopetal. Desse kan ein òg ta med seg heim att, opna og ferdige.

Østers i hopetal. Desse kan ein òg ta med seg heim att, opna og ferdige.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Østers i hopetal. Desse kan ein òg ta med seg heim att, opna og ferdige.

Østers i hopetal. Desse kan ein òg ta med seg heim att, opna og ferdige.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Det beste er å bruke nokonlunde like store bitar. Dei minste treng eigentleg ikkje bruning, men eg gjorde det likevel.

Det beste er å bruke nokonlunde like store bitar. Dei minste treng eigentleg ikkje bruning, men eg gjorde det likevel.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Det beste er å bruke nokonlunde like store bitar. Dei minste treng eigentleg ikkje bruning, men eg gjorde det likevel.

Det beste er å bruke nokonlunde like store bitar. Dei minste treng eigentleg ikkje bruning, men eg gjorde det likevel.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Det beste er å bruke nokonlunde like store bitar. Dei minste treng eigentleg ikkje bruning, men eg gjorde det likevel.

Det beste er å bruke nokonlunde like store bitar. Dei minste treng eigentleg ikkje bruning, men eg gjorde det likevel.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Ramen med soyamarinerte egg.

Ramen med soyamarinerte egg.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Ramen med soyamarinerte egg.

Ramen med soyamarinerte egg.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Ramen med soyamarinerte egg.

Ramen med soyamarinerte egg.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

I Vadsø fekk festivalmusikarane mat og drykk om bord i eit seglskip.

I Vadsø fekk festivalmusikarane mat og drykk om bord i eit seglskip.

Foto: Dagfinn Nordbø

I Vadsø fekk festivalmusikarane mat og drykk om bord i eit seglskip.

I Vadsø fekk festivalmusikarane mat og drykk om bord i eit seglskip.

Foto: Dagfinn Nordbø

I Vadsø fekk festivalmusikarane mat og drykk om bord i eit seglskip.

I Vadsø fekk festivalmusikarane mat og drykk om bord i eit seglskip.

Foto: Dagfinn Nordbø

« 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 18 »