JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Dagfinn Nordbø

Dagfinn Nordbø er tekstforfattar og fast skribent i DAG OG TID. Han skriv om mat og matopplevingar i spalta «Matmonsen». Både humor og historia bak matrettane er viktige element i tekstane hans.

Nordbø har lang erfaring frå media og har skrive satiriske sketsjar, songtekstar og andre humoristiske innslag til radio og sceneshow. Mellom anna var han i over 20 år fast bidragsytar til Hallo i Uken på NRK og har skrive tekstar for Nitimen og reiseradioen. Han har også vore tekstforfattar for mellom andre Shabana Rehman, Rune Andersen, Nils Vogt og Anne Marit Jacobsen. Han held dessutan ofte foredrag om poesi og satire. Han har òg grunnlagt Det norske poesi & satireorkester som i 2011 publiserte plata «Åssengårea?».

Les meir om Nordbø på nettsida hans Nordbo.no. Nedanfor kan du lese spalta hans «Matmonsen».

post@nordbo.no

Artiklar

« 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 18 »
Av potet er vi komne, til potet skal vi bli. For travle dagar er det ikkje noko gale med ferdigkokte mandelpoteter.

Av potet er vi komne, til potet skal vi bli. For travle dagar er det ikkje noko gale med ferdigkokte mandelpoteter.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Av potet er vi komne, til potet skal vi bli. For travle dagar er det ikkje noko gale med ferdigkokte mandelpoteter.

Av potet er vi komne, til potet skal vi bli. For travle dagar er det ikkje noko gale med ferdigkokte mandelpoteter.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Av potet er vi komne, til potet skal vi bli. For travle dagar er det ikkje noko gale med ferdigkokte mandelpoteter.

Av potet er vi komne, til potet skal vi bli. For travle dagar er det ikkje noko gale med ferdigkokte mandelpoteter.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Kjempereker er fine saker, men sjekk at dei er berekraftig produserte.

Kjempereker er fine saker, men sjekk at dei er berekraftig produserte.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Kjempereker er fine saker, men sjekk at dei er berekraftig produserte.

Kjempereker er fine saker, men sjekk at dei er berekraftig produserte.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Kjempereker er fine saker, men sjekk at dei er berekraftig produserte.

Kjempereker er fine saker, men sjekk at dei er berekraftig produserte.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Eg blir nok ikkje Årets matinfluensar med dette biletet, men blås i det.

Eg blir nok ikkje Årets matinfluensar med dette biletet, men blås i det.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Eg blir nok ikkje Årets matinfluensar med dette biletet, men blås i det.

Eg blir nok ikkje Årets matinfluensar med dette biletet, men blås i det.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Eg blir nok ikkje Årets matinfluensar med dette biletet, men blås i det.

Eg blir nok ikkje Årets matinfluensar med dette biletet, men blås i det.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Panert raudspette på rugbrød, med tradisjonelt tilbehøyr som remulade, øl og dram.

Panert raudspette på rugbrød, med tradisjonelt tilbehøyr som remulade, øl og dram.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Panert raudspette på rugbrød, med tradisjonelt tilbehøyr som remulade, øl og dram.

Panert raudspette på rugbrød, med tradisjonelt tilbehøyr som remulade, øl og dram.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Panert raudspette på rugbrød, med tradisjonelt tilbehøyr som remulade, øl og dram.

Panert raudspette på rugbrød, med tradisjonelt tilbehøyr som remulade, øl og dram.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Det er ikkje lett å få bilete av gryterett til å bli bra. Men sau og lam er fotogene og ålreite dyr. Desse beitar i Vestre Gausdal.

Det er ikkje lett å få bilete av gryterett til å bli bra. Men sau og lam er fotogene og ålreite dyr. Desse beitar i Vestre Gausdal.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Det er ikkje lett å få bilete av gryterett til å bli bra. Men sau og lam er fotogene og ålreite dyr. Desse beitar i Vestre Gausdal.

Det er ikkje lett å få bilete av gryterett til å bli bra. Men sau og lam er fotogene og ålreite dyr. Desse beitar i Vestre Gausdal.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Det er ikkje lett å få bilete av gryterett til å bli bra. Men sau og lam er fotogene og ålreite dyr. Desse beitar i Vestre Gausdal.

Det er ikkje lett å få bilete av gryterett til å bli bra. Men sau og lam er fotogene og ålreite dyr. Desse beitar i Vestre Gausdal.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Reker med chili. Sausen er laga med 2 delar lime, 1 del fiskesaus, thai chili og kvitlauk.

Reker med chili. Sausen er laga med 2 delar lime, 1 del fiskesaus, thai chili og kvitlauk.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Reker med chili. Sausen er laga med 2 delar lime, 1 del fiskesaus, thai chili og kvitlauk.

Reker med chili. Sausen er laga med 2 delar lime, 1 del fiskesaus, thai chili og kvitlauk.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

Reker med chili. Sausen er laga med 2 delar lime, 1 del fiskesaus, thai chili og kvitlauk.

Reker med chili. Sausen er laga med 2 delar lime, 1 del fiskesaus, thai chili og kvitlauk.

Alle foto: Dagfinn Nordbø

« 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 18 »